“Ik heb haar niet één keer bedrogen!” Zo zien de vrouw en kinderen van acteur en vechtsporter Jackie Chan eruit

Ze verdroeg de ontrouw van haar man 4️⃣0️⃣ jaar lang en zweeg daarover! 💔🥺 Zo ziet Joan Lin, de legendarische vrouw van Chan eruit! 🤫 Laten we eens kijken naar het privéleven van de legendarische acteur en vechtsporter! 🧐 We durven te wedden dat je deze schokkende feiten over de ster nog niet wist! 😨🤐 Voor het vervolg – bekijk het artikel! 👇

Jackie Chan, ooit de meest legendarische actiefilmster en vechtmeester, is nu een toegewijde echtgenoot en zorgzame vader. Zijn onvervangbare rol en belangrijke bijdrage aan de entertainmentindustrie kan nauwelijks overschat worden. De grote rollen die hij speelde hebben hem gevormd tot een van de meest opmerkelijke sterren aller tijden.

Het persoonlijke leven van de legendarische man heeft altijd in het middelpunt van de publieke belangstelling gestaan. In zijn jeugd had hij veel romances en na een korte ontmoeting met Joan Lin werd bekend dat hij vader zou worden. Zonder ook maar een seconde na te denken stuurde de man haar naar de VS en communiceerde niet meer met haar tot de komst van hun zoon.

Ze legaliseerden hun relatie zonder ceremonies, cadeaus en gasten. Al snel werd hun zoon geboren en begon een nieuw hoofdstuk in het leven van de martial artist. Het was geen geheim dat Chan zijn vrouw meerdere keren bedroog. Lin was er ook van op de hoogte, maar ze zweeg liever om geen schandalen te veroorzaken.

Chan heeft zelfs een keer toegegeven dat hij de vrouw die van hem hield al die jaren als een vijand heeft behandeld. De tijd is voorbijgegaan en de ster heeft geleerd om zich aan zijn gezin te wijden. Hun zoon Jaycee is al volwassen.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos