Een alleenstaande moeder verandert haar vervallen appartement in de meest verbazingwekkende plek om te wonen en wordt een internetster

Iedereen lachte mij, als gescheiden alleenstaande moeder, uit toen ik een afgekraakt appartement kocht, maar ze kenden mijn plannen niet! 😉🤌 De tijd is verstreken en van de vroegere “doorn in het oog” is geen spoor meer over! 🤩 In plaats daarvan kreeg ik een geweldig driekamerappartement waar iedereen van droomt! 🤫🔥 Voor de voor-na foto’s – zie het artikel! 👇

Het interessante artikel van vandaag gaat over een gescheiden vrouw die besloot om alles vanaf nul te beginnen en het risico te nemen. Ondanks het advies en ongeloof van anderen verloor ze geen tijd en kocht ze een vervallen appartement met een oppervlakte van 60 vierkante meter.

De staat ervan liet veel te wensen over, maar dat hield haar niet tegen en ze “bleef trouw” aan haar beslissing. De vervallen muren, de kapotte vloer en het gebrek aan leefomstandigheden maakten duidelijk dat ze zich moest inspannen en haar ziel en zaligheid in het restauratieproject moest leggen.

Het eindresultaat liet iedereen sprakeloos achter. Voor de gevels van de keukenset werd gekozen voor grijs en blauw, wat het interieur nog meer comfort en warmte gaf. Er staat een schattige kleine eettafel voor de moeder en haar dochter. De renovatie van de andere kamers is nog in volle gang.

Ze heeft al laten zien dat het heel goed mogelijk is om een vervallen appartement om te toveren in een prachtige en comfortabele plek om te wonen, zelfs voor een alleenstaande moeder.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos