“Vond een miljardair en vergat haar overleden man!” Dit is wat er gebeurde met de weduwe van de Amerikaanse ster Patrick Swayze

Het was in 2️⃣0️⃣0️⃣9️⃣ dat de wereld afscheid van hem nam! De legendarische acteur overleed en liet zijn vrouw alleen achter! 💔😢 Jaren zijn voorbijgegaan en Lisa heeft haar engelachtige schoonheid behouden! 😍 Ze heeft een nieuwe liefde gevonden en is opnieuw getrouwd! 😍🫠 Zie hoe ze er vandaag uitziet in dit artikel! 👇


Miljoenen vrouwen waren smoorverliefd op de opmerkelijke, talentvolle en ongelooflijk getalenteerde Amerikaanse acteur, danser en singer-songwriter P. Swayze. Het hart van de legendarische ster behoorde echter toe aan slechts één vrouw, die zelfs tijdens zijn laatste momenten aan zijn zijde bleef.

Helaas overleed de iconische ster op 58-jarige leeftijd aan kanker en liet de hele wereld in tranen en verdriet achter. Het liefdesverhaal van dit koppel bloeide op op de set van de film “Ghost”. Zelfs na 34 jaar huwelijk behielden ze de romantiek en passie.

Swayze was in de 20 toen hij Lisa voor het eerst ontmoette aan het eind van de jaren 1970. Ze was toen nog 15 en zat op een balletschool. Later gaf hij toe dat het Lisa’s onverschilligheid tegenover hem was die zijn hart had gestolen. In 1975 trouwden ze, maar hun leven was vol uitdagingen en ontberingen.

Tragisch genoeg verloren ze een kind dat voor altijd een stempel op hen beiden drukte. Dit werd gevolgd door het overlijden van Patricks vader en zus. Later werd kanker bij hem geconstateerd, wat uiteindelijk een einde aan zijn leven maakte. Jarenlang dacht ze dat uitgaan met een andere man als verraad zou worden beschouwd.

Nu, op 65-jarige leeftijd, is ze gelukkig getrouwd met miljardair Albert DePrisco. De vrouw en de Amerikaanse juwelier delen een huis in Florida. Je zou kunnen zeggen dat Lisa zelfs na zoveel jaar nog steeds haar charme en aantrekkingskracht heeft.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos