“Niemand gelooft dat dit dezelfde keuken is!” De radicale restauratie van deze afgebroken keuken blies het netwerk op

Zelfs de buren lachten mij en mijn man uit, dus we wisten dat het tijd was voor veranderingen! 🙌 We hebben onze miserabele keuken onherkenbaar hersteld en ieders verwachtingen overtroffen! 👏🤩 Het eindresultaat was verbluffend! Bekijk de voor-na foto’s in dit artikel!


Het artikel van vandaag gaat over een getrouwd stel dat hun kleine en armzalige keuken omtoverde tot internetsterren. Omdat het uiterlijk te wensen overliet, besteedden de echtelieden het geld dat ze hadden gespaard aan de restauratie. Ze stortten zich met hart en ziel op het project en het eindresultaat stemde hen volledig tevreden.

Het eerste wat ze overwogen was een nis van gipsplaat. Zo scheidden ze de ruimte die bestemd was voor keukenmeubelen. Aan de bovenkant van de nis werd besloten om gaten te maken voor spotjes. Deze lampen zullen los staan van de gewone keukenverlichting.

Aanvankelijk wilden ze tegels gebruiken voor de muren, maar toen viel hun keuze op laminaat, wat de ruimte nog origineler en specialer maakte. De nis werd gecompleteerd met een kolom die het keukenmeubilair scheidde van de apparatuur. Ze plaatsten het microgerei en de oven boven elkaar om meer ruimte te besparen.

Hier zijn ook lagere kasten te zien. De eigenaars besloten geen bovenkastjes te installeren. In plaats daarvan hingen ze planken op die alles bevatten wat ze nodig hadden. De kleur van de meubels en de tint van het laminaat passen perfect bij elkaar. Laminaat is niet zo duur als tegels, maar het ziet er niet slechter uit.

De volgende taak was het plaatsen van een paar lichte texturen boven de eettafel. De renovatie bleek verbazingwekkend en zelfs verbluffend.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos