“Zo’n niet bij elkaar passend stel!” Willekeurige foto’s van Daniel Radcliffe met zijn vrouw en pasgeboren baby verwarren fans

“Een vrouw met mannelijke manieren!” 💪😬 Fans waren teleurgesteld toen ze het onaantrekkelijke uiterlijk van Daniel’s vrouw op paparazzifoto’s zagen 🤢🫣 Zeldzame foto’s kun je zien in het artikel 👇👇👇

Toen er een kind werd geboren in de Daniel Radcliffe familie, was iedereen geïnteresseerd in zijn familie. Hij verscheen onlangs in het openbaar met zijn pasgeboren baby en zijn vrouw Erin Darke.
De familie heeft de naam of het geslacht van het kind nog niet onthuld. Tijdens de wandeling viel het fans op dat de baby een saliekleurige muts en blauwe sokken droeg.

Tijdens hun tienjarige relatie verschenen Radcliffe en Darke vaak op de rode loper. Ze werden voor het laatst gespot tijdens de première van “The Lost City” in maart. Ze begonnen te daten in 2012.

Hun baby droeg een saliehoed en blauwe sokken. Ze ontmoetten elkaar voor het eerst op de set van de film “Kill Your Darlings” uit 2013, waarin een seksuele scène voorkomt.

Eenmaal tijdens een interview verklaarde hij: “Het is een heel interessant verhaal dat we jaren later aan onze kinderen zullen vertellen vanwege wat onze personages elkaar hebben aangedaan.”․ Tijdens het filmen van de aflevering grapte hij ook dat “er niet geacteerd wordt.”․

Velen zijn in discussie gegaan over de vraag of hij een rol zal spelen in de nieuwe televisieserie of niet. De makers van de serie zeggen dat ze alle acteurs uit de originele film niet uit het oog willen verliezen.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos