“Karakter uit een horrorfilm!” Zo zag Cat Man eruit voor de vele plastische chirurgische ingrepen

“Vóór de plastische chirurgie was hij een heel fatsoenlijke man!”😲 Dankzij zijn natuurlijke uiterlijk vóór de plastische chirurgie, maakte de man indruk op de mensen 😵🤯 Kijk maar eens hoe hij was, in het artikel ⬇️⬇️⬇️

Verrassend genoeg wendde deze man uit Amerika zich tot een plastisch chirurg om zijn droom waar te maken. Hij probeerde op een tijger te lijken en onderging plastische chirurgie en andere ingrepen.

Zijn naam is Dennis Avner, die programmeur was, maar op een gegeven moment besloot om eruit te zien als een kat. Dennis wilde de bijnaam “Stalking Cat”, maar hij werd bekend als “Cat Man”.

Om deze droom te verwezenlijken onderging hij verschillende plastische chirurgische ingrepen waarbij zijn wenkbrauwen, haarlijn, gespleten lip en tanden werden gevormd om hoektanden na te bootsen. Hij bedekte zijn lichaam met tatoeages, droeg gele contactlenzen met een kattenoogsymbool en voegde piercings toe om een snor in zijn bovenlip te houden.

Door zijn vreemde uiterlijk trok hij veel aandacht. Hij werd uitgenodigd voor televisieprogramma’s om interviews te geven. Dennis heeft nooit gezegd hoeveel hij aan dit uiterlijk heeft uitgegeven.

Het is erg moeilijk om een foto te vinden van een man van voor de plastische chirurgie. Kijk, hij was in staat om zijn natuurlijke uiterlijk op een uitstekende manier te verbergen. Maar we hebben een foto gevonden die laat zien dat hij een compleet normaal persoon is. Wat vind je hiervan?

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos