“James Bond verdiende beter!” Zo reageert acteur Pierce Brosnan op de kritiek op zijn vrouw

De fans adviseerden Brosnan om een knappere vrouw te zoeken na Keely’s vakantiefoto’s! Hoe de vrouw van de legendarische acteur eruit ziet in bikini maakte furore! 🤫🤯 “Wat heeft hij in haar gevonden?”, “Het is tijd om deze dikkerd te verlaten” en soortgelijke opmerkingen raakten James Bond! Bekijk de schandalige foto’s in dit artikel! 👇

Brosnan heeft al meer dan 2 decennia een relatie met Keely Smith met wie hij twee erfgenamen heeft. Geloof het of niet, maar de prominente en wereldberoemde acteur is al 70 jaar oud. Ze ontmoetten elkaar voor het eerst in 1994 en trouwden in 2001 en werden een van de meest voorbeeldige en duurzame koppels in de industrie.

De echtgenoten krijgen echter vaak te maken met kritiek en de reden daarvoor is voor het grootste deel het niet-standaard uiterlijk van zijn vrouw. Netwerkgebruikers laten negatieve commentaren achter op Keely’s overgewicht en zeggen dat James Bond (de naam van een van zijn meest iconische filmpersonages) een betere vrouw verdient.

De situatie is zelfs verslechterd toen nieuwe paparazzifoto’s van Keely in bikini het netwerk begonnen op te duiken. Ze heeft zich laten gaan en haar gewicht is al meer dan 100 kilo. De prominente acteur heeft zelfs gezegd dat hij haar verbiedt om een afslankoperatie te ondergaan zoals haar vrienden voorstellen.

Hij vindt alles in haar perfect en houdt onvoorwaardelijk van haar.

“Zo ziet een gelukkige vrouw eruit!”, “Geld, roem, talent, maar geen smaak in vrouwen!”, “Het belangrijkste is dat hij gelukkig is met haar. Wees stilletjes jaloers!”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos