“Blote schouders en open borsten”: fans zijn verbijsterd bij het zien van Jennifer Garner, de ex-vrouw van Ben Affleck, in een strapless jurk

Ze ziet er helemaal niet 51 uit! 😱🫣 Na zo’n foto is het al duidelijk waarom miljoenen mensen Garners vrouwelijkheid bewonderen 😍🫠 Hier is wie Ben Affleck liet gaan! 🫢
Jennifer Garner, de beroemde Amerikaanse actrice, heeft dit keer miljoenen harten veroverd. Ze verscheen op de première van “The Last Thing He Said to Me” in Los Angeles in een witte getailleerde jurk.

Garner had blote schouders en een halfopen borst, en de jurk had decoratieve gouden strepen om het uiterlijk van de jurk aantrekkelijker te maken. Ze koos voor gouden naaldhakken, diamanten oorbellen en verschillende stenen ringen. Spectaculaire krullen waren licht naar achteren gekamd. En de make-up was niet ordinair met smokey shadows, delicate lippenstift en blush.

De première was op 14 april, waar Garner de hoofdrol speelde. Deze rol was oorspronkelijk bedoeld voor Julia Roberts. Reese Witherspoon, de producer van de show, was ook aanwezig. Ze droeg een one-shoulder zwarte mini-jurk en stijlvolle zwarte hakken.

Deze thriller gaat over het verhaal van een vrouw die een vreemde relatie begint met haar tienerstiefdochter. Ze wil de waarheid over haar verdwenen man aan het licht brengen.

Garner maakte zich een beetje zorgen over de rol en was nerveus omdat ze door een rigoureus en langdurig auditieproces ging en haar rol pas na een paar brieven kreeg. In de serie zijn zij en haar stiefdochter rivalen, maar ze werken samen om antwoorden te vinden. Nikolaj Coster-Waldau is haar man in de serie en Anguri Rice is haar stiefdochter.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos