“Van een doorn in het oog tot een droomhuis!” De familie transformeert een vervallen herenhuis en blaast het netwerk op

Jaren geleden kochten mijn man en ik een lelijk oud herenhuis waar niet in geleefd werd! 😬😨 Niemand dacht eraan om het te kopen, maar wij zagen potentieel! 😏💪 Nu wonen we in het meest luxueuze herenhuis dat je je kunt voorstellen! 🏚️➡️🏠 Bekijk de voor-en-na foto’s van de ongelooflijke transformatie in dit artikel! 👇

Niemand wilde dit verlaten en vervallen herenhuis kopen totdat een getrouwd stel het risico nam en nu nergens spijt van heeft. Toen het gezin er introk, was er letterlijk geen woonruimte. Ze moesten alles van de grond af aan opbouwen en er stond hen een lang en uitdagend werk te wachten.

De staat van onderhoud liet veel te wensen over. Zelfs vrienden en familieleden spraken hun ongeloof uit over het feit dat ze er nauwelijks potentieel in zagen. De oorspronkelijke staat trok niemand aan en het was tientallen jaren verlaten gebleven. Het gebouw werd trouwens al in 1956 gebouwd.

Het kostte de echtelieden jaren om het hele renovatieproces af te ronden omdat ze absoluut alles zelf deden zonder een beroep te doen op iemand anders. Voor het grootste deel lieten ze zich inspireren door de Scandinavische stijl. Alle kamers ondergingen zonder uitzondering grote veranderingen.

Na de herinrichting werd de keuken nog groter en er staat nu een grote eettafel. Er is gekozen voor een grijze keukenset die perfect past bij de kleur van de muren en het interieur. Er is ook een bank met een tv-hoek. Hier kan men koken, eten en ontspannen.

De grote slaapkamer is erg comfortabel en sfeervol geworden. Het houten bed, veel planten en gestreepte gordijnen geven het nog meer uniekheid en warmte. Er is ook veel ruimte voor het opbergen van boeken.

Hoe vond je de transformatie? Vond je het mooi?

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos