“Hij zonderde zich af van de werkelijkheid!” Elton John’s memoires werpen licht op de overleden King of Pop

Hij vertelt eindelijk alles over Jackson! 😲😨 We wedden dat niemand van jullie klaar is voor deze schokkende details! 😱🫢 Hij werd te openhartig en onthulde de hele waarheid over onze favoriete popzanger! 💥 Om alles te weten te komen – bekijk het artikel! 👇

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Michael Jackson (@michaeljackson)

De grote rol en belangrijke bijdrage van E. John aan de showbusiness kan nauwelijks worden overschat. De man, wiens druilerige carrière in de muziek al tientallen jaren omspant, heeft een speciaal plekje in ieders hart. Zelfs nu, op 75-jarige leeftijd, blijft hij in het middelpunt van de publieke belangstelling staan.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Elton John (@eltonjohn)


Het is geen verrassing dat de memoires van de muzikant, “Me”, veel aandacht hebben gekregen. Het is geen geheim meer dat John en Jackson een hechte relatie hadden waarover hij openhartig sprak in zijn opmerkingen.

Hun eerste paden kruisten toen de toekomstige King of Pop nog een tiener was. Hij gaf toe dat de ster soms probeerde te ontsnappen aan de realiteit.

Hij beschreef hem vaak als een “storend persoon om bij in de buurt te zijn” die niet kon omgaan met volwassen gezelschap, waarvan de redenen onbekend waren. Dit riep natuurlijk vragen op bij de fans van de King of Pop en leidde tot verdere discussies.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos