“Zwaarlijvig en met een kaal hoofd!” Zo ziet de moeder van Michael Jacksons kinderen er nu uit

Jackson was stapelverliefd op Lisa Marie met wie hij uiteindelijk trouwde in 1️⃣9️⃣9️⃣4️⃣! 🫠💘 Ze brak echter het hart van de King of Pop en scheidde van hem na twee jaar huwelijk! 💔🥺Terwijl Jackson en Lisa geen kinderen hadden, verwelkomde de muzikant drie kinderen met Debbie Rowe! 🫢🧐 Bekijk hoe de moeder van Michael’s kinderen er nu uitziet in dit artikel! 👇

Naast zijn druilerige carrière in de grote muziekwereld heeft Michael Jackson, terecht de King of Pop genoemd, ook met zijn persoonlijke leven de publieke belangstelling gewekt. Er wordt algemeen aangenomen dat de grootste liefde van de legendarische muzikant Lisa was met wie hij in 1994 trouwde.

Ze brak echter zijn hart door 2 jaar na hun huwelijk de scheiding aan te vragen. De echtelieden hadden geen kinderen samen. In 1996 trouwde Jackson met een gewone vroedvrouw die later toegaf dat haar huwelijk met de legendarische artiest niet gebaseerd was op liefde.

Met Debbie Rowe verwelkomde hij drie schattige kinderen die inmiddels volwassen zijn. Het was in het ziekenhuis waar het toekomstige koppel elkaar voor het eerst ontmoette. In die tijd was Debbie de assistente van de dermatoloog. Het werd bekend dat Lisa fel gekant was tegen het krijgen van kinderen met Jackson en Debbie was degene die hem haar hulp aanbood.

Stel je de verbazing en teleurstelling van de kinderen eens voor toen hun moeder in 2001 de rechter vroeg om haar de ouderlijke rechten te ontnemen. Debbie worstelde naar verluidt met kanker en lijkt nu helemaal kaal en met overgewicht. Insiders beweren dat ze haar kinderen af en toe bezoekt.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos