“Hoe durf je, Zendaya?” De verschijning van de Amerikaanse actrice op de première van “Challengers” deed wenkbrauwen fronsen

Showbusiness heeft haar ook verwend! Zendaya vergat wat bescheidenheid is en verscheen zonder beha in een smoking zonder knopen! 🤤❤️‍🔥All ogen waren daar op niemand anders gericht dan op haar! 🧐🤩De “Spider-Man” ster raakte de rode loper met haar pikante look waarvan je de foto’s in dit artikel kunt zien! 👇

Zendaya’s verschijning op de rode loper in Rome voor de première van haar nieuwe film “Challengers” deed wat stof opwaaien. De première vond plaats in het historische Palazzo Barberini. De Amerikaanse actrice, danseres en model verscheen in een wit ensemble bestaande uit een witte vloerlange rok en een smoking zonder knopen die meer onthulde dan toegestaan.

De outfit paste perfect bij haar chocolade huidskleur en werd het onderwerp van verhitte discussies. Zendaya droeg een elegante diamanten ketting die nog meer allure en raffinement aan haar imago gaf. Delicate oorbellen en minimalistische ringen vulden het beeld van de Amerikaanse actrice perfect aan.

Voor degenen die het niet weten, ze portretteert een rijzende tennisster Tasha Duncan die verstrikt raakt in een driehoeksverhouding met haar twee medespelers Patrick en Ark, vertolkt door M. Feist en J. O’Connor. Zelfs de regisseur zelf kon zijn lof voor deze actrice niet onder stoelen of banken steken en omschreef haar als “fenomenaal”.

“We hoefden nauwelijks scènes van haar te bewerken. Haar talent, samen met dat van de andere hoofdrolspelers, scheen door na maanden van toegewijde training, zowel technisch als fysiek”.

Wat vind jij van het uiterlijk van de actrice? Deel je mening in dit artikel!

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos