“Wie heeft Lundgren’s hart gestolen?” Hoe de vrouw van de Amerikaanse acteur eruit ziet werd het onderwerp van verhitte discussies

Dolph Lundgren liet zijn jonge vrouw zien en iedereen verwarde haar met zijn kleindochter! 🧐😮De 6️⃣5️⃣-jarige Amerikaanse acteur is, geloof het of niet, getrouwd met een 2️⃣7️⃣-jarig meisje! 😱😬 Alle mannen zijn jaloers op hem en daar is een reden voor! 🤤❤️‍🔥What heeft deze jonge schoonheid in hem gevonden? 🤔 Bekijk haar foto’s in dit artikel! 👇

Een van de meest prominente, succesvolle en volleerde Amerikaanse acteurs is ongetwijfeld Dolph Lundgren. Hij heeft een ongelooflijke carrière en algemene erkenning bereikt dankzij zijn grote talent, harde werk en charisma, waardoor hij voor altijd een stempel heeft gedrukt op de filmindustrie.

Ook het privéleven van Lundgren wekt de interesse van miljoenen fans. Interessant genoeg vond de acteur de liefde met een veel jonger meisje, de 27-jarige Emma. In 2020 verloofde het stel zich en sinds kort hebben ze officieel een gezin. De iconische filmster blijft maar beweren dat hij het ware geluk heeft gevonden met Emma.

Het feit dat het meisje zo’n 40 jaar jonger is dan hij maakt furore. Terwijl de aanhangers van de acteur blij zijn dat hij gelukkig is, vinden anderen het “belachelijk” en zelfs “onacceptabel” dat een 65-jarige man getrouwd is met een 27-jarig meisje. Emma is trouwens fitnesstrainer.

“Wat heeft ze in hem gevonden?”, “Ze zou bij hem passen als kleindochter”, “Ze is hier voor het geld en niemand kan me het tegendeel bewijzen”, “Afgunst in stilte!”, “Lundgren ziet er geen 65 uit! Hij heeft nog steeds een droomlichaam!”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos