“Geen glamour, tandeloos en met vies haar!” Dit is hoe leeftijd en jaren Cameron Diaz hebben veranderd

Je kent haar misschien nog van kassuccessen als “The Mask” en “Charlie’s Angels”! 🧐 Mensen noemden haar de aantrekkelijkste vrouw die op tv te zien was, maar de tijd spaart niemand, zelfs Cameron Diaz niet! 😨🥱 De fans herkenden de Hollywood-actrice niet op de nieuwe paparazzifoto’s die je in dit artikel kunt zien! 👇

Cameralenzen hebben onlangs het geluk gehad om C. Diaz te zien tijdens haar wandeling met haar dochter. De iconische Hollywood-actrice en voormalig model koos voor een zwarte zomerjurk aangevuld met een stijlvolle zonnebril. De 51-jarige ster verscheen zonder make-up en met een onverzorgd kapsel.

Camerons verschijning werd al snel het onderwerp van verhitte discussies. Terwijl haar aanhangers de “The Mask”-ster nog overlaadden met mooie complimenten, lieten anderen de kans niet voorbijgaan om de uitmuntende actrice hard te bekritiseren voor haar onverzorgde look die, zoals ze zeggen, veel te wensen overliet.

Om te zeggen dat het schoonheidsicoon uit de jaren ’90 niet meer dezelfde is, is niets te zeggen. We moeten echter allemaal in ons achterhoofd houden dat veroudering voor iedereen geldt en dat beroemdheden daarop geen uitzondering vormen. Het lijdt geen twijfel dat ze er onvergelijkbaar mooi en jong uitziet voor haar leeftijd.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos