“Eén bruidegom voor twee bruiden!” Het nieuws over het huwelijk van de Siamese zussen haalt de krantenkoppen

Kun je je de Siamese zusjes nog herinneren die geboren werden met één lichaam voor twee? 🤔🧐 Abby en Brittany zijn groot geworden en hebben zelfs de liefde gevonden! 😍💘 Wie heeft het hart van de zussen gestolen? 🤫 Ze deelden hun trouwfoto’s die je ook in dit artikel kunt zien!👇

Er is bijna niemand die deze Siamese zusjes niet kent. Het verhaal van Abby en Brittany heeft altijd interesse opgewekt en is het middelpunt van verhitte discussies geweest. Interessant genoeg leiden de absoluut unieke zusjes een heel gewoon leven: ze werken als lerares, rijden auto en hebben zelfs een relatie.

Tot ieders grote verbazing zijn ze onlangs getrouwd en de trouwfoto’s duiken nog steeds op in het netwerk. De man die de zussen als echtgenoot kozen heeft geen spijt en is oprecht dankbaar voor zijn keuze. Terwijl sommige gebruikers van het netwerk oprecht blij zijn en hen gelukkige, lange jaren samen toewensen, kunnen anderen niet bevatten dat twee meisjes voor één man kozen.

“Zoveel vragen maar niet genoeg antwoorden!”, “De wereld staat op zijn kop”, “Genoeg internet voor vandaag!”, “De man moet zo snel mogelijk naar een psychiater!”, “Jaloezie in stilte! Ze verdienen geluk!”.

“Hoe reageerden hun ouders? Interessant”, “Wat als een van hen wil scheiden?”. “Laat me dit niet zien!”, “Arme man!”.

 

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos