“Bezweet, met overgroeide nagels en vies haar!” Het recente uitje van Mickey Rourke werd het onderwerp van verhitte discussies

Mensen verwarden Mickey Rourke met een dakloze na de laatste foto’s! 😬🤮 Dit is wat de ramp met de cosmetische chirurgie heeft gedaan met de Amerikaanse acteur en voormalig professioneel bokser! 😱🤐 De fans waren teleurgesteld toen ze de 71-jarige ster zagen op de paparazzifoto’s die je in dit artikel kunt vinden! 👇

Het spreekt voor zich dat Mickey Rourke een van de meest begeerde, uitmuntende en meest gevraagde Hollywood filmsterren is die vroeger ook professioneel bokser was. Zijn bijdrage aan de industrie en wereldwijde erkenning hebben van hem een van de meest iconische figuren van Amerika gemaakt.

Alles is echter niet zo gladjes en perfect als het op het eerste gezicht lijkt. De getalenteerde en opmerkelijke acteur begon zich te interesseren voor plastische chirurgie omdat hij wanhopig op zoek was naar het behoud van zijn jeugd en schoonheid door de jaren heen. Maar er ging iets mis en al snel raakte hij verslaafd.

Van de ene cosmetisch chirurg naar de andere gaan resulteerde in zeer ongewenste resultaten die ook jij hier duidelijk kunt zien. Dit leidde ertoe dat hij zijn baan verloor en nu is het onmogelijk om naar hem te kijken zonder een traan te laten. De manier waarop hij is veranderd, breekt de harten van zijn fans in stukken.

“Zijn plastische chirurgen zouden in de gevangenis moeten zitten!”, “Hij heeft zichzelf onherstelbaar verpest”, “Ik hield hem voor een bedelaar…”, “Onherkenbaar!”, “Wat jammer! Hij was zo’n groot acteur!”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos