“Wie zei dat vrouwen met een maatje meer geen bikini’s kunnen dragen?” Abby Bible reageert op haar haters en laat geen ruimte voor verbeelding

Mensen noemen haar “een vet varken”, maar dat kan haar niets schelen en ze laat geen kans onbenut om haar halfnaakte lichaam te laten zien! 😬🤯 Ze toont trots haar vetplooien en dit is iets waar niet iedereen klaar voor is! 🤐🫣 Probeer je ogen niet te sluiten van schaamte als je haar pikante foto’s in dit artikel ziet! 👇

Dit is Abby Bible, een 26-jarige modeliefhebster uit New York City, die behoorlijk populair is op TikTok. Zoals je kunt zien, omarmt ze body positivity en rockt ze vaak onthullende outfits en bikini’s ondanks haar niet-standaard look. Geloof het of niet, maar ongeveer 200 000 mensen volgen haar actief op sociale media.

Abby is een van de modellen die baanbrekend is op het gebied van body positivity en vindt dat mensen met een grotere maat zich ook kunnen veroorloven om te dragen wat ze maar willen en dat overgewicht helemaal geen obstakel is. Ze trekt zich niets aan van de meningen van anderen en leeft haar leven met volle teugen.

“Zijn er mannen die dit aantrekkelijk vinden? Zo ja, dan is het tijd om naar een psychiater te gaan!”, “Genoeg internet voor vandaag!”, “Niet voor bangeriken”, “Ik kreeg bijna een beroerte toen ik door haar sociale media scrolde”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos