“Schaam je, Madonna!” De Queen of Pop schittert voor Re-Edition magazine en zorgt voor controverse

Madonna neemt verleidelijke poses aan voor de Bijbel en overschrijdt alle grenzen van het fatsoen! 🤬🤯 Zelfs de meest trouwe fans begonnen hierna kritiek te leveren op de Queen of Pop! 😤😡 Ze droeg een strak korset en liet geen ruimte voor verbeelding! ❤️‍🔥 Bekijk een van haar meest schandalige fotoshoots in dit artikel! 👇

De meest recente fotoshoot van Madonna heeft furore gemaakt en werd al snel het onderwerp van verhitte discussies. De Queen of Pop liet iedereen sprakeloos achter met haar durf en verleidelijkheid. Terwijl ze op het punt staat haar Celebration Tour af te sluiten, sierde de ster de cover van Re-Edition magazine en deed dat in een nogal gewaagde en pikante look.

Het 65-jarige muziekicoon verscheen op de cover van het prestigieuze tijdschrift en veroorzaakte gemengde reacties onder netwerkgebruikers. Ze droeg een fluwelen korset met een diepe halslijn. Qua accessoires viel haar keuze op witte lange handschoenen, een bijpassende hoed, een glamoureuze bontjas en sieraden die nog meer pit aan haar imago gaven.

Wat niemand onverschillig liet, was de aanwezigheid van het Heilige Boek en een kruis erop. Mensen vonden het te veel en misten geen kans om de popster zwaar te bekritiseren. De man naast haar is de Cubaanse acteur Alberto Guerro met wie ze op een gegeven moment iets te intiem werd. Ze toonden echte passie.

Terwijl duizenden netwerkgebruikers hun ongenoegen en teleurstelling uitten, lieten anderen geen kans onbenut om te vermelden wat een perfect lichaam ze nog steeds heeft, zelfs op haar 65ste. De fotoshoot leverde gemengde reacties op en ging meteen viral.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos