“Het is tijd om te stoppen met het dragen van mini!” Het recente uitje van Sharon Stone werd het onderwerp van verhitte discussies

De fans adviseerden Stone om geen korte broeken meer te dragen na haar laatste look! 😬🤢 De ster van “Basic Instinct” vergat opnieuw haar leeftijd en verscheen met blote benen! 🤤❤️‍🔥”Wie gaat haar aan haar leeftijd herinneren?”, “Wat een doorn in het oog!” en ander commentaar raakte de actrice! 💬 Bereid je voor op de spraakmakende foto’s in dit artikel! 👇

De onvervangbare rol, belangrijke bijdrage en ongelooflijke hoogtepunten van deze Hollywoodster kunnen nauwelijks overschat worden. Stone heeft voor altijd een stempel gedrukt op de filmindustrie met haar iconische rol in geweldige films als “Basic Instinct”, “Casino”, “The Muse”, enz.

Vele decennia lang werd ze beschouwd als een van de meest aantrekkelijke en charismatische actrices die haar gelijke niet kende in de Amerikaanse cinema. Toch zijn er jaren voorbij gegaan en men denkt dat haar tijd voorbij is. Verrassend genoeg is de iconische ster al 65 en hoe ze er vandaag uitziet laat niemand onverschillig.

Toch lijkt Stone zich helemaal niets aan te trekken van haar leeftijd en geeft ze nog steeds de voorkeur aan nogal gewaagde en onthullende outfits. Bij een van haar laatste uitstapjes durfde ze zich te vertonen in een minishort en besteedde ze geen aandacht aan haar bolle knieën, cellulitis en huidpigmentatie.

“Dit is wat ouder worden als wijn betekent!”, “Laat haar haar leven leiden! Wat ze draagt gaat je niets aan”, “Leeftijd is gewoon een getal voor haar!”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos