“Het is de laatste kerst dat hij zich mij herinnert!” Dit is hoe terminaal zieke Bruce Willis er nu uitziet en leeft

De harten van de fans braken in stukken toen Willis’ dochter de nieuwste foto’s van de Hollywood-acteur deelde! πŸ’”πŸ˜­ Je kent deze acteur misschien nog van “Die Hard”, maar wees er klaar voor om hem nu te zien! 😳🀐 De filmster is de meeste van zijn familieleden al vergeten! πŸ™ Bekijk meer in dit artikel! πŸ‘‡

De laatste tijd staat de verslechterende toestand van B. Willis in het middelpunt van de belangstelling. Voor degenen die het nog niet weten, de acteur uit de actiefilm, die het best herinnerd wordt om zijn iconische rol in “Die Hard”, is gediagnosticeerd met afasie, wat zijn tol al heeft geΓ«ist van de filmster.

De bezorgde familie van Willis deelt vaak details over de toestand van de opvallende acteur, die op dit moment veel te wensen overlaat. Jammer genoeg herinnert hij zich veel van zijn familieleden en vrienden niet meer en vergeet hij soms zijn eigen vrouw en dochters.

Zijn huidige vrouw, Emma Heming, geeft tot haar spijt toe dat de ziekte in een onhoudbaar tempo voortschrijdt. Ook de dochters van de filmlegende maken zich grote zorgen over de gezondheidstoestand van de acteur en delen hartverscheurende familiebeelden.

Een van zijn erfgenamen heeft zelfs toegegeven dat het waarschijnlijk de laatste kerst was dat haar vader aan haar dacht, wat letterlijk ieders hart brak.

“Je naam staat altijd in mijn gebeden!”, “Verlies nooit je hoop!”, “Mijn hart is net gebarsten!”, “We geloven in magie. Alles komt snel weer goed”.

 

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos