“Helemaal kaal, een manachtig gezicht!” Hoe de kleindochter van Audrey Hepburn eruit ziet, haalt de krantenkoppen

Mensen noemden Hepburn de mooiste vrouw van de 2️⃣0️⃣th eeuw! 💯😍 In 1️⃣9️⃣9️⃣4️⃣ werd de dochter van haar enige zoon Sean Hepburn Ferrer geboren! 😮 Er zijn jaren verstreken en het meisje is al 2️⃣9️⃣! Maar, er is een “maar”! 🤫 Ze lijkt in niets op haar mooie grootmoeder! Bekijk Emma’s foto’s in dit artikel! 👇

Je kunt maar beter gaan zitten als je ziet hoe de kleindochter van een van de meest iconische, legendarische en begeerlijke Brits-Amerikaanse actrices, fotomodellen en danseressen eruitziet. Velen hadden sterk de indruk dat haar generatie de prachtigste genen zou erven, maar de realiteit bleek een beetje teleurstellend.

Het artikel van vandaag gaat over de kleindochter van Audrey Hepburn en Mel Ferrer die in 1994 werd geboren. Haar komst bracht niets dan vreugde en geluk in de familie, maar de manier waarop Emma er vandaag de dag uitziet laat veel te wensen over.

Het 29-jarige meisje heeft onlangs een zeldzame publieke verschijning gemaakt en om te zeggen dat alle ogen op haar gericht waren, is niets te zeggen. Verrassend genoeg leek ze helemaal kaal met mannelijke gelaatstrekken.

“Geen spoor van haar oma”, “Genen speelden een wrede grap!”, “Ik weiger te geloven dat de kleindochter van een van de mooiste en vrouwelijkste vrouwen aller tijden er zo uitziet!”, “Stop met haar te bekritiseren! Het zijn jullie zaken niet”.

 

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos