“Vetrolletjes, cellulitis en sinaasappelhuid!” Ashley Graham reageerde op de kritiek en toonde haar bikinilichaam

Een model van 9️⃣0️⃣-kilo toonde zichzelf in bikini en dit is iets waar niet iedereen klaar voor is om te zien! 😱🤮 “Ja, ik weeg 90 kilo, maar ik kan elke man krijgen die ik wil!” 😉 Ze trok een piepklein tweedelig badpak aan en liet geen ruimte voor verbeelding! ❤️‍🔥🤤 Bekijk de pikante foto’s van het plus-size model in dit artikel! 👇

De naam van dit populaire plus-size model is bekend over de hele wereld. Ze heet Ashley Graham en ze omarmt body positivity. Zij is een van de weinigen die een nieuw tijdperk in de modellenwereld is begonnen en heeft bewezen dat lichaamsvormen niets uitmaken. Ze is ervan overtuigd dat ook plus-size mensen hun plaats in de mode moeten hebben.

Onlangs heeft ze gereageerd op de kritiek en verscheen ze in een onthullende bikini die haar lichaam benadrukte. Het model verzekert dat ze, ook al weegt ze 90 kilo, gemakkelijk het hart van elke knappe man kan stelen en daar zit ook een kern van waarheid in.

“Heeft iemand geroepen om een icoon?”, “Geen vrouw, maar een godin!”, “Hoe kan ik mijn ogen van deze hottie afhouden?”, “Haar man moet de gelukkigste man op onze planeet zijn!”, “Zelfs jonge en magere meisjes hebben niet zoveel zelfvertrouwen”.

“Waarom vinden zoveel mensen haar aantrekkelijk? Niets dan vet en cellulitis!”, “Ik zie hier niets moois”, “Genoeg internet voor vandaag!”, “Het is tijd om jezelf bij elkaar te rapen en af te vallen!”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos