“Hoe heeft Kurt Russell haar dit kunnen laten dragen?” Het recente optreden van Goldie Hawn zorgde voor controverse

De fans sloten hun ogen uit schaamte toen Goldie Hawn in mini shorts verscheen! 🫣😨 Wie gaat haar eraan herinneren dat ze al 7️⃣8️⃣ is? De Hollywood actrice en vrouw van Kurt Russell trekt zich niets aan van andermans mening en leeft haar leven met volle teugen! 😉🤌 Voor de schandalige foto’s – zie het artikel! 👇

Het lijkt alsof leeftijd niets betekent voor Goldie Hawn. De afgelopen tijd hebben fotojournalisten de iconische Hollywood-actrice betrapt tijdens een casual wandeling samen met haar man K. Russell. De manier waarop de 78-jarige vrouw voor de dag kwam zorgde voor gemengde reacties.

De ster van “The First Wives Club” gaf haar voorkeur aan een elegante hoed, een mouwloos shirt en een minishort van dezelfde kleur. Ze vulde haar imago aan met een zonnebril en sieraden. Haar kale outfit werd al snel het onderwerp van discussies. Sommigen bewonderden haar oprecht, terwijl anderen zwaar teleurgesteld waren.

“De tijd spaart niemand!”, “Het is tijd om te stoppen met het dragen van shorts”, “De leeftijd heeft al zijn tol geëist op haar”, “Die rimpels, ronde enkels en huidpigmentatie hebben haar niet tegengehouden!”, “Ze ziet er geweldig uit voor haar leeftijd”, “De grootste actrice aller tijden, zonder twijfel!”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos