“Romeo en Julia in 1968 en nu!” Zo zien Olivia Hussey en Leonard Whiting er vandaag uit

Hussey was 15 en Whiting was 16 toen ze in de 1️⃣9️⃣6️⃣8️⃣ “Romeo and Juliet” speelden! 😮 5️⃣5️⃣ Er zijn sindsdien jaren verstreken en de filmsterren zijn onherkenbaar! 🧐😬 De tienerliefdes zijn oud geworden en zijn nu 7️⃣2️⃣ en 7️⃣3️⃣ jaar oud! Bekijk hun recente foto’s in dit artikel! 👇

Meer dan 5 decennia zijn verstreken sinds de release van een van de meest lovenswaardige verfilmingen van “Romeo en Julia”. De hoofdrolspelers werden gespeeld door O. Hussey en L. Whiting die nog tieners waren toen de film werd opgenomen. De film werd opgenomen in 1968 en de sterren zijn al in de 70.

Velen hebben zich afgevraagd hoe jaren en leeftijd de legendarische acteurs hebben veranderd en hier zijn ze! Om te zeggen dat ze onherkenbaar zijn geëvolueerd is niets te zeggen. Hoewel ze hun charme hebben behouden, lijken de filmsterren die miljoenen kijkers in hun ban hielden vandaag onherkenbaar.

“Godzijdank leven ze nog en leven ze een gelukkig leven!”, “Hoe lang heb ik geslapen?”, “Ze zien er fantastisch uit voor hun leeftijd, om eerlijk te zijn!”, “Zo ziet ouder worden met gratie en waardigheid eruit”, “Moeder natuur heeft ze de beste genen gegeven”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos