Moeders genen zeiden “Tot ziens!” Dit is wat er gebeurde met de vier kinderen van Klum en Seal

Ze was 9️⃣ jaar getrouwd met Seal met wie ze 4️⃣ kinderen deelde! Paparazzi hebben het supermodel gefilmd met haar volwassen kinderen en hier zijn ze! 🧐 📸 Wie zorgt er voor ze en hebben ze de huidskleur van hun vader geërfd? 🤔 Voor meer – zie het artikel! 👇

Voor wie het niet weet: H. Klum was eerder getrouwd met de populaire en succesvolle zanger Seal. Hun huwelijk duurde 9 jaar en stel je de verbazing van hun fans eens voor toen het iconische koppel aankondigde uit elkaar te gaan, waardoor miljoenen niet meer in ware liefde geloofden.

Vermeldenswaard is dat ze tijdens hun huwelijksleven drie kinderen kregen die hun leven vulden met vreugde en geluk. De zanger werd de stiefvader van haar dochter van haar ex-partner en behandelde haar op dezelfde manier. Hij hield van hun evenveel en was toegewijd aan elk van hen.

“Papa’s genen overheersen”, “Arme Heidi, haar kinderen lijken in niets op haar!”, “Ik zal nooit raden dat het Klum’s kinderen zijn!”, “Hoe behandelt de nieuwe man van het model hen vraag ik me af?”, “De dochter is de enige die de huidskleur van haar moeder heeft”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos