“Haar plastisch chirurg zou in de gevangenis moeten zitten!” Zo ziet Melanie Griffith eruit na haar ramp met plastische chirurgie

Banderas zou het vreselijk vinden om Griffith nu te zien! 😱🤢 Zelfs de trouwe fans herkenden de actrice nauwelijks na een reeks mislukte operaties! 😳👎 6️⃣6️⃣-jarige Griffith stelde iedereen teleur met haar angstaanjagende look! 😠😬 Wees voorbereid om bang te worden als je haar nieuwe foto’s in dit artikel ziet! 👇

Hoe verrassend het ook lijkt, deze vrouw is de ex-vrouw van een van de meest begeerde acteurs, Antonio Banderas, en de moeder van een iconische actrice Dakota Johnson. Griffith was ooit een schoonheid die zelfs Banderas’ hart kon stelen, maar nu lijkt ze totaal onherkenbaar.

Net als een aantal showbizzsterren en beroemdheden heeft de legendarische filmster talloze plastische chirurgische ingrepen en schoonheidsprocedures ondergaan in een wanhopige zoektocht naar eeuwige jeugd en schoonheid. Periodieke bezoekjes aan chirurgen bleven niet onopgemerkt waardoor ze een compleet nieuw gezicht heeft gekregen.

Nieuwsgierige paparazzi hebben Griffith onlangs gefilmd, wat furore maakte onder haar volgers. Verrassend genoeg herkenden zelfs de koninklijke fans Griffith nauwelijks op deze schandalige foto’s. Om te zeggen dat de meesten van hen diep teleurgesteld waren, is niets te zeggen.

“Ze is met gratie ouder geworden”, “Haar plastisch chirurg zou de gevangenis in moeten!”, “Wat is er mis met haar gezicht?”, “Ze heeft zichzelf onherkenbaar verwend!”, “Arme Banderas!”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos