“Wat een onverwachte wending!” Keanu Reeves en zijn vriendin maken zeldzame verschijning op het MOCA Gala

Iedereen noemde haar “een grijze muis”, dus besloot ze het tegendeel te bewijzen! Reeves en zijn grijsharige vriendin verschenen op de rode loper! 🧐😮 Alle ogen waren op niemand anders gericht dan Alexandra die een groenblauwe cut-out jurk droeg en de fans van de acteur verraste! 🤭❤️‍🔥 Bekijk de foto’s van hun uitje in dit artikel! 👇

Het publieke optreden van een van de meest prominente, succesvolle en tegelijkertijd nuchtere acteurs samen met zijn vriendin op de rode loper haalt de krantenkoppen. Het valt niet te ontkennen dat ze een van de meest bescheiden koppels zijn, die geen dingen doen om mee te pronken en echt oprecht zijn.

Ondanks het enorme fortuin en de wereldwijde erkenning van de opmerkelijke acteur, leiden ze een heel gewoon leven, zoeken ze geen aandacht en veroorzaken ze geen publieke schandalen. Elke keer dat ze in het openbaar verschijnen, is iedereen verrukt over hun oprechte liefde voor elkaar, toewijding en authenticiteit.

Ze behoren ontegensprekelijk tot de meest niet-glamoureuze koppels die trouw blijven aan hun keuze. Deze keer leek Reeves zijn borstelige baard geschoren te hebben en zijn haar geknipt, wat hem een verzorgde look gaf. Wat zijn partner betreft, zij verscheen in een blauwe groenblauwe uitgesneden jurk die sommige delen van haar lichaam onthulde.

Haar afbeelding zorgde voor controverse en veroorzaakte zowel kritiek als bewondering. Sommigen prezen haar moed om uiteindelijk zo’n jurk te dragen, anderen waren enigszins teleurgesteld in haar keuze en vonden het onsuccesvol en smakeloos.

In 2009 kruisten hun paden elkaar voor het eerst en ze zijn nog steeds onafscheidelijk. Hoewel velen Grant bekritiseren voor haar te sobere look, zijn de anderen blij voor de legendarische acteur.

Wat kun jij toevoegen?

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos