“Met een buzzcut en in jongenskleren!” Lopez maakte haar opwachting met haar kind en zorgde voor controverse

Ze vraagt fans om haar dochter “ze” te noemen, niet “zij”! 😱😬 Het was in 2️⃣0️⃣0️⃣8️⃣ dat Lopez en Anthony ouders werden! 😮🥰 Emme en Max zijn al volwassen en leiden hun eigen leven! 🤫🧐 Maar er is een “maar”! 🚫 Het meisje is nog steeds onbeslist over haar geaardheid! 🤯 Bekijk Emme’s nieuwe foto in dit artikel! 👇

In 2008 verwelkomde een van de belangrijkste beroemdheden van de hedendaagse entertainmentindustrie haar tweeling met haar inmiddels ex-man. Max en Emme zijn volwassen geworden. Net als andere kinderen van beroemdheden blijven ze de aandacht van het publiek trekken en interesse opwekken.

Hun leven en uiterlijk zijn altijd het onderwerp geweest van verhitte discussies. De 15-jarige Emme heeft onlangs een enorme indruk gemaakt met hun geheel nieuwe imago. Emme verscheen met een buzzcut en in een jongensachtige outfit. De moeder kon haar ogen niet optrekken uit schaamte.

Stel je de verbazing van iedereen voor toen Lopez vroeg om haar erfgename “ze” te noemen. Het is bekend geworden dat Emme nog niet beslist heeft over haar uiterlijk. Lopez, zoals elke goede moeder, steunt haar kind en laat het meisje op zelfontdekkingsreis gaan.

“Schaamt ze zich niet voor haar dochter? Hoe schandalig!”, “Waar zijn de prachtige genen van haar moeder?”, “Genoeg internet voor vandaag!”, “Wat vindt Affleck hiervan vraag ik me af?”, “Knipper twee keer als je hulp nodig hebt”.

 

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos