“Leeftijdloze glamour:” Joan Collins inspireert met bikinifoto’s aan het zwembad nu ze de 90 nadert

“Still stunning” 😮😍 Joan Collins shockeert fans met een bikinifoto op 89-jarige leeftijd 🌟👙 De tijdloze “Dynasty”-ster deelt haar geheim om zich 40 te voelen op bijna 90-jarige leeftijd ❤️✨ Duik in haar inspirerende verhaal en ontdek haar leeftijd trotserende geheimen in het artikel hieronder! ⬇️

De legendarische actrice Joan Collins, beroemd om haar rol in “Dynasty”, blijft fans verbazen met haar blijvende charme en stijl. Onlangs liet de gevierde ster hoofden omdraaien met een opvallende Instagram post met haarzelf in bikini, een inspirerend gezicht op 89-jarige leeftijd.

Tijdens haar feestelijke verblijf in Beverly Hills met Percy Gibson, haar man die 32 jaar jonger is, deelde Collins fascinerende foto’s bij het zwembad. Op de foto’s is de actrice te zien in een chique eendelig zwempak met luipaardprint, haar haar elegant opgestoken in een knotje, met een zonnebril en knalrode lippenstift die perfect bij haar nagels past.

Fans en volgers waren vol lof over Collins in de commentaren en bewonderden haar tijdloze schoonheid en levendige geest. Reacties varieerden van “Je ziet er geweldig uit in dat luipaardprint badpak!” tot “Sexy op elke leeftijd” en “Mijn inspiratie om niet oud te worden en volop van het leven te genieten.”

In een oprecht interview vertelde Collins over haar visie op ouder worden en vitaliteit. Nu haar 90e verjaardag nadert, voelt ze zich nog net zo energiek als toen ze 40 was. Ze haalde herinneringen op aan haar 38e verjaardag toen ze onterecht het etiket “oude vrouw” opgeplakt kreeg, een etiket dat haar verlangen om ten volle te leven alleen maar heeft aangewakkerd. “Het gaat niet om leeftijd,” beweert ze, “het gaat erom hoe je eruitziet, je voelt en je gedraagt.” Haar filosofie klinkt duidelijk door in haar levendige aanwezigheid en levendige benadering van het leven.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos