“Het is tijd om te bidden!” Dit is hoe het stijve-persoonsyndroom zangeres Celine Dion heeft veranderd

Het is onmogelijk om geen traan te laten na het laatste nieuws over Dion! 💧💔 De iconische zangeres van “My Heart Will Go On” heeft de controle over haar spieren al verloren en zoekt onze steun! 🥺Iedereen begon te bidden! 🙏😭 Haar nieuwe hartverscheurende foto’s duiken op in het netwerk die je ook kunt zien in dit artikel! 👇

Het is geen geheim meer dat bij haar een zeldzame aandoening is geconstateerd die al zijn tol heeft geëist van de iconische zangeres. De zangeres, die het best herinnerd wordt voor haar hit “My Heart Will Go On” die te horen was in de epische film “Titanic”, moest haar tournees en concerten afzeggen vanwege haar verslechterende toestand.

Het syndroom veroorzaakt ernstige ongemakken en pijn die moeilijk te verdragen zijn. Onlangs verspreidde het nieuws zich dat ze de controle over haar spieren kwijt is en geen andere keuze heeft dan een einde te maken aan haar druilerige carrière. De manier waarop de iconische zangeres is veranderd, is aan niemands aandacht ontsnapt.

“Legendes blijven legendes, wat er ook gebeurt!”, “Het duurde even voordat ik haar herkende”, “We wensen je geduld en een spoedig herstel”, “Je ziet eruit als een skelet met zulke kleine beentjes en zo’n mager gezicht”, “Geen goed nieuws…”, “Gebeden sturen”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos