“Wat vond hij in haar?” Zo reageert Pierce Brosnan op de kritiek op zijn vrouw

De fans kunnen niet begrijpen waarom Brosnan precies haar koos, maar haar archieffoto’s tonen de reden! ๐Ÿ˜ฎ Mensen blijven haar “lelijk” en “onaantrekkelijk” noemen, maar de man beschouwt haar als een ideaal! ๐Ÿ’˜๐Ÿ’ฏ Zie Keely in haar jeugd nog als een slank meisje in dit artikel! ๐Ÿ‘‡

Wat populaire figuren in Hollywood betreft, verwachten mensen dat de hartenbrekers de mooiste en aantrekkelijkste vrouwen kiezen. Dit geldt echter lang niet voor iedereen en sommigen geven de voorkeur aan intelligentie, goedhartigheid en charisma.

Het artikel van vandaag gaat over een van de meest prominente en torenhoge acteurs P. Brosnan en zijn vrouw K. Smith met wie hij al tientallen jaren onafscheidelijk is. Verrassend genoeg zijn ze nog steeds niet van plan om uit elkaar te gaan en kijken ze elkaar aan met ogen vol warmte en toewijding.

In tegenstelling tot zijn imago als vrouwenverslinder op het scherm, is hij een toegewijde echtgenoot en zorgzame vader wiens eerste prioriteit zijn gezin is. Elke keer dat de bioscoopgigant samen met zijn vrouw verschijnt, veroorzaakt dat opschudding.

Velen zijn namelijk van mening dat zij een van de meest begeerde mannen in de filmindustrie niet verdient. Hun liefdesverhaal bloeide op in 1992 en duurt nog steeds voort. De fans noemen hen een levendig voorbeeld van een ideaal koppel.

De echtelieden zijn ouders van twee schattige zonen waar ze echt trots op zijn. Ze zijn erin geslaagd om een verzorgende omgeving te creรซren voor de ontwikkeling en intellectuele groei van hun kinderen.

Wanneer netwerkgebruikers haar archieffoto’s zien, wordt het duidelijk waarom de man destijds smoorverliefd op haar werd. Hij vindt haar nog steeds perfect en is sterk gekant tegen een gewichtsverliesoperatie.

 

 

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos