“Het is illegaal om er zo goed uit te zien op je 86e!” Dit is hoe leeftijd en jaren de Amerikaanse actrice en activiste Jane Fonda hebben veranderd

De fans moesten Fonda’s leeftijd dubbelchecken na de laatste paparazzifoto’s! 🧐😮 Ze laat zien dat zelfs op 8️⃣6️⃣ een vrouw haar charme kan behouden en er geweldig uit kan zien! ❤️‍🔥🤭 Paparazzi hebben de Amerikaanse actrice gespot in de straten van New York en dit moet iedereen zien! 💥 Voor de foto’s – zie het artikel! 👇

Als je naar de nieuwe foto’s van Jane Fonda kijkt, is het moeilijk te geloven dat de Amerikaanse actrice en activiste al bijna 87 jaar oud is. De foto’s werden genomen in februari en tonen de iconische ster in een stijlvolle outfit en zien er half zo oud uit als zij.

De showbizzster koos voor een modieuze trenchcoat aangevuld met een sjaal van feloranje kleur en een bijpassende tas. Al met al was haar foto geslaagd en benadrukte Fonda’s tijdloze vrouwelijkheid en allure. Je kunt wel zeggen dat ze ouder is geworden als wijn.

Tot op de dag van vandaag probeert ze al haar bezittingen te beheren zonder hulp van iemand en brengt ze veel tijd door met haar dierbare kleinkinderen die ze letterlijk aanbidt. Ze hecht er veel belang aan om lichamelijk actief te blijven, wat de belangrijkste sleutel is tot haar leeftijdloze energie en onverwoestbaarheid.

Ze geeft natuurlijk geen trainingen meer, maar ze doet nog wel aan licht gewichtheffen en wandelt regelmatig. Lichaamsbeweging ziet ze als de belangrijkste factor om jong en energiek te blijven ondanks haar leeftijd. Het is het vermelden waard dat ze nog steeds trouw blijft aan haar levensstijl en leeftijd niet als een last beschouwt.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos