“Daisy Duke is nu 68!” Dit is hoe leeftijd en jaren “The Dukes of Hazzard” ster Catherine Bach hebben veranderd

Iedereen was verliefd op de schoonheid uit “The Dukes of Hazzard”, maar de tijd heeft al zijn tol geëist! 🧐😟 Ooit maakte ze mannen gek met haar benen! 🤩❤️‍🔥 Jaren zijn voorbij gegaan en ze is nu onherkenbaar! 🤯 Catherine Bach is 6️⃣8️⃣ geworden en haar recente foto’s vind je in dit artikel! 👇

Het was in 1979 dat “The Dukes of Hazzard” op onze schermen verscheen. Iedereen zonder uitzondering was verliefd op het personage dat werd gespeeld door de tijdloos mooie actrice Catherine Bach. Jaren zijn voorbij gegaan en het schoonheidsicoon is al 68 geworden.

Tot ieders grote verbazing kon Catherine niet alleen bogen op een mooi gezicht, maar was ze ook echt een iconisch figuur met haar integriteit en creativiteit. Bachs ongelooflijke reis begon in 1954 in Warren, Ohio. Ze begon al op jonge leeftijd met acteren en het najagen van haar gekoesterde dromen.

Ze verwierf enorme populariteit en algeheel succes met haar rol als Daisy in “The Dukes of Hazzard”. Haar opmerkelijke rol maakte haar tot een van de meest invloedrijke en succesvolle figuren in de entertainmentindustrie die zijn gelijke niet kende. Haar verschijning werd “een miljoen dollar” genoemd en haar benen maakten alle mannen gek.

In 2010 werd ze getroffen door het tragische overlijden van haar man, Peter Lopez. Ondanks de uitdagingen en moeilijkheden bleef ze trouw aan haar geloof en heeft ze haar hoop nooit opgegeven. Ze mag dan wel ouder zijn geworden, maar haar allure en aantrekkingskracht zijn hetzelfde gebleven.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos