“Wie heeft het hart van Bill Gates gestolen?” Hier is de vrouw met wie de medeoprichter van Microsoft aan het daten is

Bill Gates liet zijn nieuwe vriendin zien en nu is het geld niet het enige waardoor mensen jaloers op hem zijn! Wie stal het hart van een van de rijkste mannen na zijn 27-jarige huwelijk en is ze hier voor het geld? 🤔🧐 Om alles te ontdekken – bekijk het artikel! 👇


Er is bijna niemand die de identiteit van deze man-legende in twijfel trekt. Hij is Bill Gates, een Amerikaanse zakenman, de medeoprichter van de softwaregigant en een van de rijkste mannen op aarde wiens belangrijke bijdrage en onvervangbare rol nauwelijks overschat kan worden.


Wat betreft zijn persoonlijke leven: hij heeft onlangs zijn huwelijk met Melinda Gates beëindigd en dat heeft furore gemaakt. Geruchten zeggen dat hij een affaire had waardoor hun langdurige huwelijk uit elkaar viel.


Sommige bronnen beweren dat mensen Gates ook hebben gezien op privéfeestjes in stripclubs en bevestigen zijn pas ontdekte romance met Paula Heard. Ze zijn zelfs samen gespot tijdens vakanties en tennistoernooien, waaronder het bijwonen van een privéverlovingsfeest voor J. Bezos en L. Sanchez.


De 60-jarige Paula is er dus in geslaagd om het hart te stelen van een van de meest invloedrijke figuren van onze generatie. Mocht je geïnteresseerd zijn, Paula was eerder getrouwd met Mark Hurd en Hewlett-Packard executive, die helaas in 2019 is overleden.


Ze heeft een achtergrond in IT en wijdde zich aan filantropie en evenementenplanning. Haar passie voor tennis en intelligentie zouden de dingen zijn die de wereldberoemde man in de ban hielden.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos