Een pas gescheiden vrouw trok in het oude huis van haar oma en transformeerde het onherkenbaar

Mensen noemden me een “loser” toen ik van mijn man scheidde en bij mijn oma introk! 😅👎 Ze hadden geen idee wat ik ermee ging doen, dus ik “sloeg” ze met de eindresultaten! 😎👏 Ze waren letterlijk verbluffend, wat je ook kunt zien in dit artikel! 👇


Het artikel van vandaag gaat over een vrouw die pas gescheiden is en de spot en het oordeel van anderen moest verdragen. Vooral na haar beslissing om te verhuizen naar het huis dat ze van haar grootmoeder had geërfd, werd ze nog meer uitgelachen.


Het huis bevindt zich in een gebouw uit de 19e eeuw dat dringend aan een grondige opknapbeurt toe was. De nieuwe eigenaar vond het interieur al met al mooi, dus besloot ze tot kleine veranderingen die het appartement een frissere en modernere uitstraling gaven.


Het begon allemaal met een kleine herinrichting en een vergroting van de eerste verdieping (na wat manipulaties was het mogelijk om deze te vergroten van 80 vierkante meter naar 85). Er werd besloten om een grote openbare ruimte te creëren waar het handig zou zijn om samen te komen met vrienden en familie.

De vloer is van hout en ze besloten de muren wit te schilderen om de ruimte visueel te vergroten. De ramen werden volledig vervangen en bij het grootste raam werd een keukenset met donkere gevels geplaatst.


De eigenaresse vond het gepast om een modern interieur te creëren, maar wilde de geschiedenis van het huis behouden. Daarom bleven sommige meubels van haar grootmoeder hier staan en besloten de eigenaar en de ontwerper ook om de bakstenen muren te laten staan om de historische uitstraling van het huis te benadrukken.


Ze besloten om de trap die naar de tweede verdieping leidt te restaureren, omdat deze aan reparatie toe was. Je ziet hier ook laden voor opslag. Op de tweede verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer.


De ouderslaapkamer had vroeger een antieke open haard die al jaren niet meer functioneerde, dus besloten ze om hem weg te doen en er een opbergsysteem voor in de plaats te maken.

Vanuit de ouderslaapkamer heb je toegang tot een Frans balkon. En vanaf de begane grond kun je naar de achtertuin, waar zich een ruime schuur, een moestuin en recreatiegebieden bevinden.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos