Echtgenoten kopen een appartement uit de jaren ’70 van een gepensioneerde en toveren het om tot de meest verbazingwekkende plek om te wonen

Zelfs de verkoper was verbaasd toen mijn man en ik instemden om zo’n lelijk appartement te kopen, maar wij hadden andere plannen! 😉🤌 Niemand heeft er ooit over nagedacht om het voor ons te kopen! 😅🥱 We betaalden er centen voor en spendeerden het resterende geld aan de renovatie ervan! 🤫🤩 Bekijk de verbluffende resultaten in dit artikel! 👇


Het artikel van vandaag gaat over een appartement in een gewone paneelwoning uit de jaren 1970. Het is een typisch driekamerappartement waarvan de staat veel te wensen overliet omdat de vorige eigenaars het decennialang hebben verwaarloosd. Verrassend genoeg trok het de aandacht van een jong getrouwd stel.


Kort nadat ze erin trokken, verloren de echtelieden geen tijd en huurden ze een professionele binnenhuisarchitect in voor een volledige restauratie. De oppervlakte is 70 vierkante meter en er stond een lang werkproces voor de boeg. Alles begon met de herinrichting van de ruimte.

Er is gekozen voor licht behang voor de muren in de gang en porseleinen tegels voor de vloer. Niet ver van de ingang zie je een voetenbankje en een open hanger voor bovenkleding in lichtgroene kleur. Hier is ook een volwaardige kleedruimte gecreëerd.


Wat betreft het keuken-woonkamergedeelte, er werd besloten om ze te combineren. Ze werden gescheiden door een glazen wand met een schuifdeur. Hier werd een functionele keukenset gemaakt met ingebouwde huishoudtoestellen. De gevels imiteren hout. Er was gas in het appartement, maar de nieuwe eigenaren besloten hiervan af te zien en gaven de voorkeur aan inductie.


Er werd een lunchgroep georganiseerd bij het raam. Bij de glazen wand staat een comfortabele bank, waarboven een horizontaal spiegelpaneel met verlichting is opgehangen. Ze beplakten de muren met behang, alleen op de muur achter de bank is het behang donkerder van tint. Hun keuze viel op laminaat voor de vloer.


De decoratie van de slaapkamer is hetzelfde als in de rest van het appartement, behalve één muur waar een fresco is gebruikt. Langs dezelfde muur staat een tweepersoonsbed met een hefmechanisme. Nachtkastjes met “zwevend” effect werden aan beide zijden van het bed geplaatst. Hier werd ook een hangkast geïnstalleerd.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos