“De Pretty Woman is niet dezelfde!” Dit is hoe Hollywoodlegende Roberts er vandaag uitziet en leeft

In 1️⃣9️⃣9️⃣0️⃣ verscheen “Pretty Woman” met Julia Roberts en Richard Gere in de hoofdrollen! 🎬😍 Meer dan 2️⃣ decennia zijn voorbij gegaan en de fans kunnen de hoofdrolspeelster nauwelijks herkennen! 😬😱 De Hollywoodster liet zich zien zonder make-up en maakte een spetterende indruk! 🤯🤐 Bekijk hoe Roberts eruit ziet op 5️⃣6️⃣ in dit artikel! 👇


Het was ongeveer 2 decennia geleden dat de legendarische romantische film op onze schermen verscheen. De hoofdrolspeler en actrice bleven voor altijd in de harten van de kijkers. De geweldige film was absoluut een succes en bracht hun carrière in de industrie naar een nieuw niveau. Nog steeds associëren miljoenen deze bioscoopgiganten met hun rollen.


Hoe verrassend het ook lijkt, Roberts is al 56 jaar geworden en is ouder geworden als wijn. Ondanks enkele leeftijdgerelateerde veranderingen die haar uiterlijk heeft ondergaan, zijn mensen van mening dat ze haar uitzonderlijke schoonheid en kenmerkende glimlach door de jaren heen perfect heeft weten te behouden.


Roberts is een van die wereldberoemde actrices die natuurlijk ouder worden omarmen. Ze wordt beschouwd als een van de meest nuchtere beroemdheden die nooit enige schoonheidsverbetering heeft ondergaan, een bescheiden leven leidt en zelfs haar kinderen verbiedt om sociale media te gebruiken.


Elke keer als fotojournalisten de Hollywood-actrice zonder make-up zien, gaan de foto’s meteen viral en worden ze het onderwerp van verhitte discussies. Ze heeft cosmetica vaarwel gezegd omdat ze ervan overtuigd is dat echte schoonheid van binnen zit.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos