“Zijn dochter ook? Echt niet!” Het laatste nieuws over Bruce Willis’ erfgename Tallulah blies het netwerk op

Nu is het tijd om ook voor Willis’ dochter te bidden! Wat een arme familie! De harten van de fans braken in duizenden stukjes na het nieuws over Tallulah! Wat is er met het meisje gebeurd en waarom is iedereen zo bezorgd? Om alles te weten te komen – bekijk het artikel!


Terwijl de hele wereld bidt voor de legendarische actiefilmster, zijn we bang om te zeggen dat het tijd is om ook voor zijn dochter te bidden. Ter herinnering, Willis is gediagnosticeerd met afasie. De kwaal is actief aan het voortschrijden en heeft al zijn tol geëist van de prominente filmlegende.


Zijn aandoening liet hem geen andere keuze dan een punt te zetten achter zijn druilerige carrière. Bruce herkent zelfs de meeste van zijn familieleden en vrienden niet meer en er wordt aangenomen dat hij nog maar weinig tijd heeft. De familie omringt hem altijd met liefde, warmte en genegenheid door vaak het nieuws en exclusieve foto’s te delen.


De gezondheidstoestand van hun dochter is echter duidelijker geworden en baart de familieleden zorgen. Ze richten zich nu op haar geestelijke gezondheidstoestand. D. Moore onthulde dat haar dochter drie maanden na de levensbedreigende diagnose van haar vader aan anorexia begon te lijden.


“Bruce zag haar wegkwijnen en dat verergerde zijn eigen problemen alleen maar. Hij was geschokt toen hij Tallulah’s lijden zag”.

Het meisje heeft onthuld dat ze de diagnose borderline persoonlijkheidsstoornis heeft gekregen. De fans bidden voor Tallulah en hopen dat er snel een einde komt aan haar lijden en dat ze steun en professionele hulp krijgt.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos