“Wat vond hij in haar?” Dit is hoe Hanks reageert op de haters die zijn vrouw bekritiseren om haar uiterlijk

Mensen noemen zijn vrouw “slap” en dit is hoe de acteur erop reageert! Haar uiterlijk maakt overal furore en laat de Amerikaanse ster niet onverschillig! Waarom bekritiseert iedereen haar en waarom vinden veel mensen dat hij beter verdient? Lees meer in dit artikel!


Ze kruisten elkaars pad voor het eerst op de set van Boson Buddies. Terwijl mensen op sociale media haar echtgenote “slap” blijven noemen, beschrijft de Amerikaanse filmster zijn partner als een van de meest klassiek mooie vrouwen.


Hanks trouwde met haar in 1985 en ze zijn al meer dan 30 jaar onafscheidelijk als getrouwd stel. De iconische echtelieden zijn nu in de 60. Ze delen nu twee kinderen: Chet en Truman.


Het is de moeite waard om toe te voegen dat Wilson de diagnose kanker kreeg, wat hun relatie zelfs versterkte. Ze heeft later haar oprechte dankbaarheid aan haar man betuigd voor zijn niet aflatende steun.


Hij staat altijd te popelen om zijn vrouw te steunen als ze met kritiek te maken krijgt. Hij houdt nooit op zijn betrokkenheid, toewijding en niet aflatende liefde voor haar vrouw te uiten. Rita.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos