“Probeer niet verliefd te worden!” Dit is wat een schoonheid Travolta’s voorheen “mollige en onaantrekkelijke” dochter is geworden

Velen herinneren zich Travolta’s dochter nog als een “dikkerdje”, maar hebben geen idee hoe ze er nu uitziet!  😮😍 Degenen die haar bespotten wilden hun woorden terug toen ze de erfgename van de acteur zagen na een ongelooflijk gewichtsverlies!  😉🤌 Van een mollig meisje is ze veranderd in een hottie waarvan je de nieuwe foto’s in dit artikel kunt vinden! 👇

Не може да се отрече, че не само знаменитостите и звездите от шоубизнеса, но и тяхното потомство винаги привлича общественото внимание. Техният живот и външен вид не спират да предизвикват интерес. Феновете не спират да се чудят дали те ще тръгнат по стъпките на родителите си или не, а днешната статия е посветена на Джей Траволта и неговото семейство.


Ето и Ела Блеу, която вече се е утвърдила като самостоятелна звезда, която “заслужава” да постигне голям успех сама. Мнозина все още я помнят като пухкавото момиче от предишните публикации на американския актьор, но оттогава всичко се е променило.


Да се каже, че Блеу се е развила много оттогава, няма какво да се каже. Освен че е дъщеря на една от най-талантливите и извисяващи се личности в американската филмова индустрия, тя се отличава със своята харизма и отдаденост на ученето и кариерата.


Тя вече се е впуснала в индивидуално кинематографично пътешествие. Вече е направила дебюта си в американско-италианския трилър “Отровната роза”. Струва си да споменем, че скоро ще украси екраните ни в нов филм – адаптация на “Алиса в страната на чудесата”.


За съжаление, нейната майка и съпруга на Траволта почина от рак и остави цялото семейство в сълзи и скръб. Всички казват, че Кели Престън със сигурност би се гордяла със своята наследница и в това има истина.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos