“Once Upon a Farm! Garner geeft een intiem kijkje in de boerderij van haar familie en deelt exclusieve foto’s

Ze koopt haar familieboerderij en restaureert deze onherkenbaar! Garners nuchtere aanpak is nog een reden waarom de fans haar aanbidden! De ex-vrouw van Affleck redt de geschiedenis van haar familie en krijgt ieders respect! Ze deelde exclusieve foto’s van de boerderij die ook jij in dit artikel kunt zien!

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Jennifer Garner (@jennifer.garner)

Een van de meest geliefde sterren uit de showbusiness is ongetwijfeld J. Garner. De uitstekende actrice en de ex-vrouw van B. Affleck wordt beschouwd als een van de meest nuchtere en vrijgevige beroemdheden en dat is niet zonder reden. Haar dierbare jeugdherinneringen werden gemaakt op de boerderij van hun familie.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Once Upon a Farm (@onceuponafarm)

Patricia English Garner, de moeder van de iconische actrice, herinnert zich het verleden en de tijd dat haar ouders het land verwierven dat voor altijd in hun hart is gebleven. Het werd in 1936 gekocht met een bonus die haar vader verdiende met zijn toegewijde dienst tijdens de Eerste Wereldoorlog.

Patricia herinnert zich de uitdagingen en ontberingen in de beginperiode. Ze hadden niet eens water en binnen sanitair. Geleidelijk aan verhuisde de familie en de boerderij is sindsdien in vele handen overgegaan.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos