“Met eendenlippen en opgezwollen gezicht!” Nieuwe schandalige foto’s van Goldie Hawn halen de krantenkoppen

Daarom zouden facelift en botox verboden moeten worden! 🚫 De cameralenzen legden vast hoe de actrice er onherkenbaar uitziet na de zoveelste schoonheidsprocedure! 😬😱 Showbiz heeft haar ook verwend! 😤🤯 Zelfs de trouwe fans weigerden te geloven dat zij dit echt is op de foto’s die je ook in dit artikel kunt zien! 👇


De recente opvallende veranderingen die G. Hawn heeft ondergaan zijn niemand ontgaan. De manier waarop de 77-jarige actrice en vrouw van K. Russell is veranderd, werd het onderwerp van actieve discussies. Het lijdt geen twijfel dat de iconische filmster een aantal cosmetische operaties en andere schoonheidsprocedures heeft ondergaan die niet onopgemerkt zijn gebleven.


Vooral na de recente schandalige foto’s van paparazzi zorgden de fans ervoor dat hun favoriete actrice, die ze al eeuwen kenden, lang niet meer dezelfde is.
“Hier is waarom plastische chirurgie verboden zou moeten worden!”, “Overmatige Botox en facelift zouden illegaal moeten zijn”, “Showbusiness heeft haar ook verpest”, “Het duurde even voordat ik haar hier herkende”, “Waarom zo’n mooi gezicht verpesten vraag ik me af?”.


Onlangs werden de iconische actrice en haar man gefilmd tijdens hun familiereis in Apron en Hawns uiterlijk liet veel te wensen over. Het riep vragen op en de fans konden er maar niet achter komen of ze een bezoekje had gebracht aan een schoonheidsspecialiste of last had gehad van gezondheidsproblemen.


Hawn en Russell zijn al tientallen jaren onafscheidelijk samen. Ondanks het feit dat ze hun relatie niet hebben gelegaliseerd, leven hun liefde en passie al jaren en zelfs vandaag de dag kijken ze elkaar aan met ogen vol warmte en toewijding.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos