Het koppel transformeert een watertoren uit 1912 in het meest verbluffende familiehuis dat je je kunt voorstellen

Op het eerste gezicht is het een gewone watertoren, maar als je beter kijkt, zie je een echt droomhuis voor je! Mijn man en ik maakten van een oude watertoren een luxe woonplek! 🤩👏 Niemand geloofde in ons tot we de eindresultaten deelden! 😮🤌 Zie het artikel voor de foto’s van voor en na! 👇

Hoe verrassend het ook lijkt, de transformatie van watertorens in huizen, restaurants, hotels en zelfs laboratoria is helemaal geen zeldzaam fenomeen. Het is vooral gebruikelijk en wijdverspreid in Zweden, waar de verbeelding en creativiteit van mensen geen grenzen kent.


Het absoluut unieke huis waar we het nu over gaan hebben is gemaakt van een watertoren uit 1912. Vanaf de jaren 1980 gebruikten mensen het als woonruimte met een prachtig uitzicht en fantastische uitzichten. Als je geïnteresseerd bent, het is 28 meter hoog en bevindt zich op de vierde verdieping.


Het gebouw heeft ook een ruime tuin waar de bewoners fruit en groenten kunnen verbouwen. Het is een geweldige ervaring om vanaf hier te genieten van zonsopgangen en zonsondergangen. Lichte, koude kleuren domineren het interieur. De zwart-witte schilderijen op de muren maken de sfeer nog specialer.


De oppervlakte is 49 vierkante meter. De woonkamer gaat vloeiend over in de keuken met een eettafel voor de ramen die meer licht in de kamer brengen. De kaarsen en andere unieke decorelementen geven het appartement nog meer charme.


Lichte neutrale kleuren werden gekozen voor de slaapkamer met een groot bed en een zwart-wit schilderij. Hier zie je vazen met bloemen en nachtlampjes. De badkamer verdient ook onze speciale aandacht.


Zou jij hier willen wonen?

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos