“De geruchten waren waar!” Markle’s recente uitstapje naar het kinderziekenhuis werd het onderwerp van verhitte discussies

Markle wordt gespot in kinderziekenhuis en iedereen zegt hetzelfde! 🧐😮 De hertogin bezocht zieke kinderen tijdens haar campagne en verdiende ieders respect en lof! 😍👏 Haar plotselinge verschijning maakte furore onder Middletons fans! 🤔🤯 Bekijk de beelden in dit artikel! 👇


Het uitstapje van de hertogin naar het kinderziekenhuis liet niemand onverschillig. Haar plotselinge bereidheid tot interactie met de kinderen daar leverde Markle veel lof en pure bewondering op. Ze bracht er veel tijd door en liet op iedereen een goede indruk achter.


Meghan gaf een speciaal verhaaltje aan de patiënten van het ziekenhuis en hun families tijdens haar geweldige #MakeMarchMatter-campagne, die inmiddels is afgelopen. Markle leek echt geïnteresseerd in de activiteiten van de kinderen en mengde zich in het proces,


Bovendien las ze de kinderen zelfs enkele romans voor, waaronder “I Saw a Pet”, “Pete the Cat” en “Rosie the Riveter”. Ze hielp hen met leren tellen, problemen oplossen en andere nuttige activiteiten. Het hoeft geen betoog dat de vriendelijke en gulle daad van Markle ieders respect afdwong.


Iedereen was diep geroerd door haar groothartigheid en betrokkenheid. De kinderen noemden haar “een engel” en de volwassenen waardeerden haar toegewijde en prijzenswaardige werk oprecht.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos