Kate Middletons betoverende collectie juwelen: Een kijkje in haar luxueuze collectie

“Het kost een heel fortuin” 😳🙊 Ontdek de oogverblindende juwelen van Kate Middleton 💎👑 Van haar iconische verlovingsring tot een tiara van een miljoen dollar, neem een kijkje in de koninklijke schatkist. Welk stuk steelt jouw hart? Volledig verhaal in artikel!

Kate Middleton pronkt af en toe met haar prachtige en unieke juwelen, ondanks de beperkingen om in het openbaar met weelderige juwelen te pronken. De transformatie van Kate, een eenvoudig meisje uit een schilderachtig stadje, in een koninklijke sensatie werd gemarkeerd door het aanzoek van prins William in 2010, na een tien jaar durende romance. Hoewel er regels zijn over het dragen van overdadige sieraden, vindt Kate momenten om deze speciale stukken te dragen.


Het kroonjuweel van haar collectie is haar verlovingsring, met een waarde van maar liefst 550.000 dollar. Dit sieraad is niet alleen financieel waardevol, maar ook rijk aan koninklijke geschiedenis en sentiment.


Daarnaast bezit Kate een tiara ter waarde van 1 miljoen dollar, versierd met negentien parels en diamanten bogen en pieken, die elegantie en koninklijkheid uitstralen.


Een van haar dierbaarste bezittingen is een koninklijke diamanten armband die ze slechts een paar keer aan het publiek heeft laten zien tijdens diplomatieke engagementen.


Het meest toegankelijke stuk in haar collectie is misschien wel een Cartier halsketting van $160.000, een meesterwerk gemaakt van verschillende soorten goud, ontworpen met in elkaar grijpende ringen en aangevuld met prachtige oorbellen.


Welk van deze prachtige stukken trekt jouw aandacht het meest?

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos