De man veranderde een vervallen plek in een modern appartement en werd een internetster

Mijn ouders kochten een oud appartement voor me en hadden geen idee wat ik ermee wilde doen! 😏💪Ze gaven al hun spaargeld uit en maakten van mij de gelukkigste man ter wereld! 🤩👏De echtgenoten konden hun ogen niet geloven toen ze na de make-over voor het eerst binnenkwamen! 🫣 Wees klaar om verrast te worden als je de voor-en-na foto’s in dit artikel ziet! 👇

 

Niemand dacht eraan om dit vervallen appartement te kopen, tot twee volwassenen het kochten, maar niet voor zichzelf. Ze wilden het aan hun zoon schenken en spaarden er niets voor. Het was de enige optie die ze zich konden veroorloven. Toen ze het aan hun zoon gaven, kende zijn geluk geen grenzen, maar al snel begon hij met een radicale reparatie.

De hele verbouwing begon met een herinrichting. De muren in de gang werden wit geschilderd. De vloer is gelegd met donkere grootformaat tegels. Er is een nis tegenover de voordeur. Je ziet een opbergsysteem tot aan het plafond. Ze hingen ook een spiegel in een zwarte lijst aan de linkerkant.


Wat de woonkamer betreft, is besloten om de kamer in tweeën te delen. De eerste is de woonkamer en de tweede is de slaapkamer. Voor de vloer werd gekozen voor laminaat. Voor de muren werd licht behang gekozen. Een felrode bank werd in het midden geplaatst. Een werkplek met planken voor boeken en studieboeken werd tegenover hem opgesteld.


Een deel van de kamer bij het raam werd ingericht als volwaardige slaapkamer. Het heeft ook een groot blauw bed en veel opbergruimte. Fel behang werd gekozen voor de accentmuur achter het hoofdeinde. De keuken is volledig geïsoleerd. Er werd gekozen voor lichte kleuren voor de muren.


De koelkast stond in een nis. Hier werd een eethoek met design stoelen geplaatst. De balkondeuren werden vervangen door volledig glazen deuren. In de badkamer zijn de vloer en de muren gelegd met beige tegels. Het wastafelmeubel werd gekozen voor een rijke blauwe kleur om wat contrast toe te voegen.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos