“Geen huis, maar een droom!” Een man maakte voor zichzelf het mooiste huis ooit en werd een internetster

Ik heb zelf een droomhuis gebouwd en zelfs voorbijgangers kunnen het niet laten om er uren naar te staren! Terwijl anderen van zo’n huis dromen, heb ik bewezen dat het mogelijk is om het zelf te bouwen! 🏠😍 Op het moment dat ik de deuren van mijn prachtige huis opende, viel ieders mond open! 😦🤐 Bekijk het interieur in dit artikel! 👇


Op het eerste gezicht is het een gewoon houten landhuis, maar als we dichterbij komen, wordt het het huis waar we allemaal al ons hele leven van dromen. Geloof het of niet, maar de eigenaar is één man die iets heeft gemaakt waarvan iedereen droomt. Het huis werd gebouwd in 2016-2017 en als mensen het interieur zien, raken ze sprakeloos.


Ondanks de vele donkere elementen hier, krijgt het huis altijd genoeg natuurlijk licht waardoor het nog comfortabeler wordt om hier te wonen. Hoe verrassend het ook is, zelfs de gevels van de keukenset zijn zwart, maar de houten elementen houden de balans. Er is hier ook een eethoek.


Het meest interessante deel in de slaapkamer is waarschijnlijk de accentmuur met een landkaart. Deze is echter niet zonder reden gemaakt. De eigenaar reist namelijk veel over de hele wereld en is ook van plan om nieuwe plaatsen te bezoeken. Er is ook een ruime kledingkast.


Er is voor gekozen om het strakke donkere interieur in de badkamer te behouden. Dit is een vrij ruime kamer. Er is zowel een douche als een sauna. Het heeft ronde ramen en kompasvormige patronen op de muren voor een reden – hij houdt echt van mariene thema’s.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos