Een alleenstaande vrouw wordt een internetster na het delen van de verbazingwekkende transformatie van haar appartement

De buren lachten me uit toen ik dit oude appartement betrok, totdat ik het de meest verbluffende renovatie ooit gaf! 😉💪 Nu droomt iedereen ervan om hier te wonen! Ik heb van een ellendige plek een luxe appartement gemaakt en ik ben trots op mezelf! 😇👏Zie de voor-na foto’s in dit artikel! 👇

Toen ik besloot om te verhuizen naar een oud appartement dat voor het laatst was gerenoveerd in de jaren 2000, was iedereen sceptisch en sommigen lachten me zelfs uit. Ze vroegen zich af waarom ik voor zo’n lelijk appartement had gekozen, totdat ik het liet zien na de ingrijpende renovatie.

Aangezien het vrij ruim was (76 vierkante meter), vergde het veel werk, zweet en geld, maar ik wilde mezelf graag een mooi leven bezorgen in een appartement waar ik me helemaal op mijn gemak zou voelen. De vorige bewoners hadden de ruimte jaren geleden opnieuw ingericht en ik vond het absoluut niet mooi.

Er werd besloten om het terug te brengen naar de indeling die de ontwikkelaar voor ogen had, met enkele nieuwe innovatieve en wenselijke veranderingen. Een daarvan was het verwijderen van de keuken uit de gang, waar de muren nu zijn geverfd met afwasbare lichte verf, wat heel praktisch is.

Hier zie je een nis links van de ingang. Er is ook een hangende console met een spiegel in de gang gekomen. De keuken werd gecombineerd met de woonkamer. Er is een lineair keukenblok met witte gevels tegen de muur.


Hier stond ook een ronde eettafel. In de woonkamer staat een grote grijze bank en daartegenover een tv. Dichter bij het raam staat een open rek waar mijn miniatuurbibliotheek staat.

In de slaapkamer staat een comfortabel tweepersoonsbed met een zacht hoofdeinde. Ik heb hier ook nachtkastjes en ingebouwde opbergsystemen geplaatst. Er was ook genoeg ruimte voor een kleedkamer. Ik besloot de andere kamer te gebruiken als kantoor. Indien nodig kan het gebruikt worden als logeerkamer.

De kledingkast hier is voorzien van spiegelfronten waardoor de ruimte optisch groter lijkt. Ik organiseerde een werkruimte netjes bij het raam. In de kamer staat ook een opklapbare bank tegen de muur. In de badkamer zijn de muren versierd met glanzende blauwgrijze tegels en afwasbare verf in een bijpassende kleur. Ik heb mijn voorkeur gegeven aan een douche in plaats van een gewoon bad en daar heb ik geen spijt van.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos