“De jongere versie van Pretty Woman!” Roberts en Moder’s dochter maakt zeldzame publieke verschijning

Het was in 2️⃣0️⃣0️⃣4️⃣ dat Roberts en Moder hun dochter verwelkomden! 😍 Jaren zijn voorbij gegaan en kleine Hazel is niet meer dezelfde! 🧐🤔 Ze is zelfs haar ouders ontgroeid in lengte en is klaar om de harten van jongens te stelen! 😉💘 The Pretty Woman toonde haar volwassen dochter waarvan je de recente foto’s in dit artikel kunt vinden! 👇

Het koppel van J. Roberts en D. Moder wordt beschouwd als een van de meest voorbeeldige en duurzame in de showbusiness. De legendarische actrice, die het best herinnerd wordt voor haar rol in “Pretty Woman”, en haar man zijn al meer dan 20 jaar onafscheidelijk en verwelkomden een tweeling en een zoon.

Niemand zal ontkennen dat de tijd snel vliegt! Hun absoluut schattige kinderen zijn al volwassen en klaar om de ouders te ontgroeien. Hun tweelingdochter maakte een zeldzame publieke verschijning op het Festival van Cannes samen met haar vader en verraste iedereen aangenaam.

Het is het vermelden waard dat haar vader als getalenteerd choreograaf werkte voor de film “Flag Day” en dat S. Penn de film regisseerde. Ondanks het feit dat Hazel daar geen rol in had, verscheen ze toch samen met haar vader om haar onwrikbare steun en toewijding te tonen.

Er werd veel aandacht besteed aan het meisje zelf, niet aan haar vader. Ze is opgegroeid en een kopie geworden van haar legendarische moeder. Hun opvallende gelijkenis liet niemand onverschillig en werd meteen het onderwerp van verhitte discussies. Ze verscheen in een vrij eenvoudige look bestaande uit een bescheiden losse jurk.

Haar haar was ook in een gewone paardenstaart gebonden, maar achter die eenvoud ging een soort complicatie en elegantie schuil.

Het is de moeite waard om toe te voegen dat Roberts, ondanks haar grote fortuin en grote succes, een van de meest nuchtere beroemdheden blijft die prioriteit geeft aan het welzijn van haar kinderen en een grote rol speelt in hun opvoeding. Er zijn berichten dat ze haar kinderen geen sociale media toestaat en ze zoveel mogelijk afschermt van het oog van het publiek.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos