“Een hertogin onder ons Kate Middleton’s relativerende terugkeer naar koninklijke taken

” Ze vinden het ook leuk om simpele dingen te doen” 🤭🥰 Kate Middleton gaat met haar kinderen op stap voor een relativerende back-to-school shopping trip 📚✏️ Zie hoe de hertogin het echt houdt en waarom fans haar aanpak van het ouderschap toejuichen in het onderstaande artikel 👇

Op haar 39ste staat Kate Middleton, net als andere beroemdheden, regelmatig in de lens van paparazzicamera’s.

Na een onderbreking van twee maanden is de hertogin van Cambridge weer volop in de schijnwerpers te zien nu ze haar koninklijke verplichtingen hervat. Bij de start van het nieuwe schooljaar is Kate samen met haar kinderen gespot terwijl ze aan het winkelen was voor schoolbenodigdheden.


Kate werd door paparazzi gefilmd in een bescheiden kantoorboekhandel en koos voor een ingetogen jurk die haar figuur mooi flatteerde, terwijl haar kinderen hun schooluniformen aantrokken.


In een zeldzame beweging voor leden van de koninklijke familie, die normaal gesproken niet zelf transacties afhandelen, liet Kate prins George het voortouw nemen bij het kopen van zijn eigen schoolspullen, wat een moment van onafhankelijkheid benadrukte.


Liefhebbers van de koninklijke familie merkten al snel op hoe volwassen Charlotte en prins George zijn geworden en prezen de nuchtere aanpak van de familie: “Zo verfrissend normaal”, “Een nederige familie”, “Elegante Kate”, “Ze voedt toekomstige monarchen op om net als ons te zijn, bewonderenswaardig”, “Absoluut geen pretentie”, waren enkele van de opmerkingen van bewonderende fans online.


Kate Middleton zal haar officiële publieke terugkeer maken op 15 september, waar ze militairen, vrouwen en burgers zal eren die betrokken waren bij de evacuatie van 15.000 mensen uit Kabul, een belangrijke verbintenis na haar zomervakantie.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos